PSS Schoonmaakservice
 
 

Wij zijn een samenwerkingsverband aan gegaan met Optimus Brandbeveiliging om u een compleet pakket aan te kunnen bieden. Otimus Brandbeveiliging is een jong en dynamisch bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in Brandbeveiliging. 

Met onze 24/7 uurs service staan wij altijd voor u klaar met ons totaal assortiment aan brandpreventie en brandbestrijding middelen. Optimus Brandbeveiliging helpt u bij het nemen van brandpreventieve maatregelen zoals het installeren van brandblusapparaten, noodverlichting brandmeld/ontruiming installaties inbraak installaties en camera toezicht.  

Ook verzorgen wij periodieke controles en onderhoud volgens de normen nen 2654, nen 2555, nen 2535, nen 2559, nen 2659, en nen-en-671-3. In onze volledig ingerichte serviceauto komen wij bij u  controlewerkzaamheden ter plekke uitvoeren.

Mocht bij de controle blijken dat bepaalde zaken t.a.v. bandbeveiliging, brand preventie of nood verlichting niet meer voldoen aan de huidige eisen, dan kunt u van ons daarover deskundig en geheel vrijblijvend advies verwachten met betrekking tot het soort en de plaatsing van blusapparatuur.

Ook voor noodverlichting, BHV-verbanddozen, vluchtschema's en pictogrammen kunt u bij ons terecht.

 Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op.
 
 
E-mailen
Bellen
Info